Zang Contest Muziekschool Zeeland!

02/26/2021
Ben je tussen de 7 en 70 jaar én heb jij een gouden stem? Doe mee met de Zang Contest van Muziekschool Zeeland! De leukste zangtalentenjacht van Zeeland. In de Zang Contest gaat onze jury op zoek naar de beste zangtalenten. De beste zanger(essen) gaan door naar halve of misschien wel hele finale. De winnaar mag een eigen single opnemen!

De Family Music Contest was een groot succes en daarom willen we dit graag terug laten komen, maar niet alleen voor families! Hoe tof zou het zijn als we meerdere genres aan bod laten komen? Vandaar dat we nu de Zang Contest houden! Deze contest bestaat uit 4 rondes: de voorronde, kwart finale, halve finale en hele finale. Zangers en zangeressen in de leeftijd van 7-70 jaar van binnen én buiten de Muziekschool mogen een filmpje insturen waarin ze hun zangkunsten laten horen. Van alle inzendingen worden 1 of 2 compilaties gemaakt die we zullen delen op de socials van. Een vakkundige jury beoordeelt alle inzendingen en kiest 6 kwart finalisten.

Deze kwart finalisten worden uitgenodigd om  live te komen zingen voor de jury. Aan de hand van de live optredens zal de jury 4 halve finalisten kiezen, waarvan er uiteindelijk 2 finalisten overblijven.

Hoe doe je mee?

Door een filmpje van jouw zangkunsten naar ons in te sturen vòòr 8 november naar e.markwat@muziekschoolzeeland.nl.

Lees ook

Nieuw! Cadeaukaart

Verras echte muziekliefhebbers met een onvergetelijk cadeau. Met de cadeaukaart schenk je eenvoudig een muziekles...