Oud-leerling Amber Mertens met Wibi Soerjadi

10/05/2020
Amber zat tot vorig jaar in de talentenopleiding van de Muziekschool Zeeland. Op hele jonge leeftijd is dit toptalent toegelaten tot het conservatorium Academy of Music and Performing Arts in Tilburg. We zijn trots!
“Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met piano spelen en sindsdien is mijn passie voor muziek alleen maar gegroeid. De afgelopen 9 jaar heb ik heel erg genoten van mijn deelname aan de talentenopleiding van de Zeeuwse Muziekschool. Hier kreeg ik les van Dies van den Berg. Ik ben erg blij en trots dat ik ben toegelaten voor de bachelor Klassieke Muziek, waar ik les heb van Nicolas Callot. Ik kijk er naar uit om mijn pianospel nog verder te ontwikkelen!”, vertelt Amber.
Een aantal dagen per jaar volgt ze met veel plezier masterclasses van Wibi Soerjadi. “Hij inspireert mij enorm en zijn lessen helpen mij om mijn gevoelens nog beter te kunnen vertalen naar de muziek en zo ook naar het publiek. Muziek betekent alles voor mij. Ik houd zowel van muziek maken als ernaar luisteren. In mijn pianospel kan ik mijn emoties en gevoelens kwijt. Dit hoop ik ook zo over te brengen aan de mensen om mij heen. Sinds kort deel ik mijn passie voor pianospelen ook door middel van lesgeven. Leuk om te doen en ik hoop hiermee mijn kennis en plezier te kunnen delen met anderen.”

Lees ook

Nieuw! Cadeaukaart

Verras echte muziekliefhebbers met een onvergetelijk cadeau. Met de cadeaukaart schenk je eenvoudig een muziekles...