Muziekfabriek

MuziekFabriek Zeeland | voor muziek in de klas of in het sociaal domein!

Muziek is de taal van jong en oud. Deze doelgroepen voeren dan ook de boventoon bij het Productiehuis van de Muziekschool Zeeland. Wij hebben een ruim aanbod speciaal voor scholen en zorgcentra. Denk hierbij aan muziek, zang en instrumenten. Van scholen die goed muziekonderwijs willen geven tot het bevorderen van het welbevinden van senioren en dementerenden, het Productiehuis heeft het in huis.

Scholen

Zingen en muziek maken is hét instrument voor de ontwikkeling van jonge hersenen! Ons aanbod is gevarieerd van doorlopende leerlijn tot muziekworkshop en van inspiratie-les tot deskundigheidsbevordering. Onze muziekprogramma’s inspireren, vergroten creativiteitsontwikkeling en versterken diverse vaardigheden.

Zorg

Muziek prikkelt het brein en brengt mensen samen. Het heeft bovendien een gunstig effect op het welzijn en de cognitieve vermogens van ouderen. Ons aanbod wordt verzorgd door vakmusici met ruime ervaring op het gebied van het werken met ouderen en dementerende mensen. Vaak brengen we jong en oud samen door het organiseren van muziekactiviteiten in samenwerking met een basisschool.

Reformatorisch & speciaal onderwijs

Voor de reformatorische scholen is er een aanbod ontwikkeld dat past bij de belevingswereld van de leerlingen van hun scholen. Ook voor het speciaal onderwijs kun je bij ons terecht.

Meer informatie over MuziekFabriek Zeeland, het aanbod en inschrijven via:

 

MuziekFabriek Zeeland is onderdeel van de Muziekschool Zeeland

Bezoekadres

Kuiperspoort 21, 4331 GS Middelburg (ingang Hagepreekgang)

Algemene contactgegevens

Telefoonnummer: 088 470 00 47
E-mail: info@muziekfabriekzeeland.nl