Kindermuziekweek

Van 9-18 april 2021 is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook de Muziekschool Zeeland doet dit jaar mee! Dit wordt een muzikaal feestje, met de halve en hele finale van de Family Music Contest, Playground Music Sessions, de Reizende Muzikanten, proeflessen en aansluitend een tof kinderconcert met Bekkens en Branie!

Bekijk op de website van de Kindermuziekweek alle activiteiten. 

Family Music Contest

Doe mee met de Family Music Contest! De leukste muzikale talentenjacht van Zeeland. In de Family Music Contest gaat onze jury op zoek naar de meest muzikale families van de provincie. De beste families gaan door naar halve of misschien wel hele finale. De winnaar mag een eigen single opnemen in een professionele opnamestudio!

Hoe doe je mee?

Door een muzikaal optreden van jouw gezin, familie of huisgenoten te filmen en naar ons in te sturen vòòr 24 maart. Alles mag! Of het nu zang en begeleiding is of alleen instrumentaal of alleen zang. Misschien is er wel een danser(es) in jullie clubje en wordt er zelfs gedanst. 

Onze jury beoordeelt de ingezonden video’s en kiezen wie er doorgaan naar de halve en hele finale. Ook geven zij feedback op de ingestuurde video’s. Een stukje gratis coaching dus! De halve en hele finale vinden half april plaats.

Stuur de video van jouw familie vòòr 24 maart in naar: m.coppoolse@muziekschoolzeeland.nl

De ingestuurde video’s kunnen voor promotiedoeleinden gebruikt worden op onder andere onze website en social media kanalen.