Kindermuziekweek

Van 9-18 april 2021 is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook de Muziekschool Zeeland doet dit jaar mee! Dit wordt een muzikaal feestje, met de halve en hele finale van de Family Music Contest, een Soundscape maken met je klas, video kletsuurtjes, proeflessen en online drumclinics met Jeroen Simons!

Bekijk op de website van de Kindermuziekweek alle activiteiten. 

Family Music Contest

 met Bekkens en Branie!

Doe mee met de Family Music Contest! De leukste muzikale talentenjacht van Zeeland. In de Family Music Contest gaat onze jury op zoek naar de meest muzikale families van de provincie. De beste families gaan door naar halve of misschien wel hele finale. De winnaar mag een eigen single opnemen in een professionele opnamestudio!

Hoe doe je mee?

Door een muzikaal optreden van jouw gezin, familie of huisgenoten te filmen en naar ons in te sturen vòòr 31 maart. Alles mag! Of het nu zang en begeleiding is of alleen instrumentaal of alleen zang. Misschien is er wel een danser(es) in jullie clubje en wordt er zelfs gedanst.

Onze jury beoordeelt de ingezonden video’s en kiezen wie er doorgaan naar de halve en hele finale. Ook geven zij feedback op de ingestuurde video’s. Een stukje gratis coaching dus! De halve en hele finale vinden half april plaats.

Stuur de video van jouw familie vòòr 31 maart in naar: m.coppoolse@muziekschoolzeeland.nl

De ingestuurde video’s kunnen voor promotiedoeleinden gebruikt worden op onder andere onze website en social media kanalen. 

 

Online drumclinics met Jeroen Simons!

Leer de drumwereld kennen in onze online drumclinics met Jeroen Simons! Bekend als drummer van de band Epica. Onder begeleiding van Jeroen ga je tijdens de Kindermuziekweek aan de slag met lekkere drumritmes. Meld je vòòr 7 april aan en je krijgt van ons een setje échte Muziekschool Zeeland drumstokken thuisgestuurd!
Vergeet ook niet om een emmer klaar te zetten!
 
leeftijd: 7-12 jaar
wanneer:
– 12 april van 16.00 tot 16.30 uur
– 14 april 15.00-15.30 uur
max 15 deelnemers per clinic
 
Meld je aan vòòr 7 april via m.coppoolse@muziekschoolzeeland.nl
 
 

Inbel spreekuurtjes

Meer weten over wat wij jou te bieden hebben? Bel dan in op een van onze video spreekuurtjes. Wil je muziekles, maar weet je niet goed waar te beginnen of wil je meer concrete informatie? Het kan allemaal! We helpen je graag. En, je hebt meteen een gezicht bij de naam.

Bel in via Zoom met deze link: https://us02web.zoom.us/j/6808193552

  • Vrijdag 9 april 12.00-14.30 uur
  • Maandag 12 april 18.30 – 19.30 uur
  • Woensdag 14 april 18.30-19.30 uur
  • Vrijdag 16 april 12.00-14.30 uur

 

Soundscape in de klas

Van 9 tot 18 april is het de landelijke Kindermuziekweek en staat heel het land in teken van muziek! Hoe leuk is het om in de klas ook nét wat extra met muziek te doen deze week? Wij hebben een tof idee voor jullie uitgewerkt in de vorm van twee podcasts. Dit zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Benieuwd naar het idee? Luister hier de teaser.

Doe je mee?

Wil je ermee aan de slag én de hoofdprijs winnen? Dan kun je hier de instructie luisteren.

Stuur jouw soundscape voor 22 april in naar m.coppoolse@muziekschoolzeeland.nl