Covid-maatregelen

Onze gebouwen zijn weer open voor muzieklessen. Dit doen we uiteraard op een verantwoorde manier. We zetten nog even onze maatregelen voor je op een rijtje in onze maatregelenposter. Let op: vanaf 1 december geldt er een mondkapjesplicht voor iedereen boven de 13 jaar in onze gebouwen.

In al onze lokalen hangen grote spatschermen, zodat je veilig je les kunt volgen.

Mondkapjesplicht

Ben jij 13 jaar of ouder? Dan is het vanaf 1 december verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes van onze gebouwen. Dit maakte de overheid bekend en geldt landelijk voor alle publieke binnenruimtes. Zodra jij je door het gebouw beweegt, is een mondkapje verplicht. In het leslokaal kan de mondkap af, omdat daar alternatieve maatregelen zijn getroffen.

De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Ben jij onder de 13 jaar, dan is een mondkapje niet nodig. Ook geldt de verplichting van een mondkapje niet voor mensen die vanwege een beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen of opzetten. We kunnen je dan wel vragen om deze uitzondering zelf aannemelijk te maken.

Ouders niet mee naar binnen

Ouders mogen in onze gebouwen niet binnen wachten, ook niet bij slechter weer. Alleen ouders van kinderen t/m 6 jaar mogen begeleiden.

Vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.