Bibliotheek Oosterschelde en Muziekschool Zeeland slaan handen ineen

06/25/2021
De Bibliotheek Oosterschelde en Muziekschool Zeeland gaan hun krachten bundelen om elkaars activiteiten te verrijken voor jong en oud. Door deze samenwerking komt er een breder cultureel aanbod voor de inwoners van de Oosterschelderegio.

Gezamenlijk aanbod

Op vrijdag 2 juli is al een eerste resultaat te zien van de samenwerking. Er staat dan een (gratis) bijeenkomst Babybieb gepland in Bibliotheek ‘s- Gravenpolder, speciaal voor ouders van kinderen tussen 0 – 2 jaar en hun kind. Een vakdocent van de Muziekschool geeft een introductie op de cursus Muziek op Schoot en de Boekstartcoach van de Bibliotheek geeft bijpassende (voor)leestips rondom het thema.

Andere activiteiten die de organisaties samen uit gaan voeren zijn onder andere een muzikale zomerprogrammering voor in de Bibliotheek vestigingen. Ook geven de leerlingen van de muziekschool op 25 september een lunchconcert tijdens de opening van de nieuwe Bibliotheek Goes. En binnenkort is het mogelijk om actuele bladmuziekcollectie in de Muziekschool te lenen en muziek te luisteren via een Muziekweb-luisterpunt.

Lees ook