2 april 2022: open dag!

02/15/2022
Kom 2 april naar onze open dag! Er zijn optredens, workshops en je kunt al onze instrumenten uitproberen. Kom tussen 11.00-14.00 uur sfeer proeven op onze locaties in Hulst, Goes, Middelburg, Zierikzee en Tholen. Tot zaterdag 2 april!
Officiële opening in Cultuurhuis ZierikC
Tijdens de open dag is ook de officiële opening van onze locatie in Cultuurhuis ZierikC van 11.00 – 12.00 uur! Een spetterend optreden van onze Bigband, voorstelling De Vloed en de mogelijkheid om instrumenten uit te proberen. Dit maak je mee tijdens de opening van Muziekschool Zeeland in Cultuurhuis ZierikC tijdens onze open dag 2 april!
Muziekschool Zeeland veranderde van locatie in Zierikzee tijdens een lockdown naar het Cultuurhuis ZierikC. Een feestelijke aftrap bleef helaas uit. De open dag op 2 april is dus hét moment om dit te vieren! Wethouder Jacqueline van Burg verzorgt de opening en er is een optreden van de Bigband van Muziekschool Zeeland. Ook staat voorstelling De Vloed samen met Elly Geelhoed Ballet en klarinetensemble Klezz op het programma.
Bigband Muziekschool Zeeland
Na het optreden van de Bigband in Zierikzee, reist de Bigband af naar onze locatie in Middelburg om daar de open dag swingend af te sluiten. Dit mag je niet missen!

Lees ook

Nieuw! Cadeaukaart

Verras echte muziekliefhebbers met een onvergetelijk cadeau. Met de cadeaukaart schenk je eenvoudig een muziekles...