11 februari: Klankkleur Live! Met gitaar en harp

Op zaterdag 11 februari wordt op het Plein van ZB aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg alweer de derde editie van Klankkleur Live georganiseerd. Er worden dan miniconcertjes gegeven door leerlingen van Muziekschool Zeeland.

Tussen 13.00 en 15.15 uur wordt om het kwartier muziek gespeeld door verschillende leerlingen, dit keer op gitaar en harp. Toegang is gratis, mensen kunnen er bij komen zitten op de stoelen of zitzakken op het Plein.
Vanuit Klankkleur – een samenwerking tussen ZB en Muziekschool Zeeland – worden komend jaar in ZB een aantal themadagen georganiseerd rond instrumentgroepen. Muziekliefhebbers kunnen op het Plein een deel van de collectie bladmuziek voor gitaar en harp, onder andere uit het magazijn, bekijken.
Mensen kunnen ook informatie krijgen over het gebruik van de catalogus. ZB heeft namelijk een heel grote collectie bladmuziek. Niet iedereen weet dat een groot deel daarvan in het magazijn staat. Met behulp van de catalogus is het meeste van deze bladmuziek te leen.
Op 18 maart is de volgende themadag over toetsinstrumenten.

Lees ook

Nieuw! Cadeaukaart

Verras echte muziekliefhebbers met een onvergetelijk cadeau. Met de cadeaukaart schenk je eenvoudig een muziekles...